Dec 01
Naam: Maida
Leeftijd: 41 jaar
Plaats: Doetinchem

Bericht Versturen!

Dag jongens! Mag ik jullie uitnodigen voor een geil etentje in Doetinchem? Overdag werk ik in een restaurant, maar ook thuis kan ik wel overweg met potten en pannen. Ik zou dan ook graag eens uitgebreid geneukt willen worden terwijl ik een overheerlijke maaltijd klaarmaak! Terwijl ik aardappelen schil, mag jij lekker aan mijn kontje likken en ervoor zorgen dat mijn poes al lekker nat wordt. Wanneer alles dan op het vuur staat, is het tijd om jou te verwennen. Ik zou graag willen dat je met je benen wijd open op mijn eettafel gaat zitten, zodat ik rustig en ongestoord je vleespaal in mijn mond kan nemen! Stiekem ben ik vegetariër, maar een lekkere lul kan ik nooit weigeren! Voordat het dan tijd is om aan tafel te gaan zitten, mag je me eerst hevig vingeren tot ik klaarkom. Natuurlijk wil ik jou ook eerst zien spuiten! Na het hoofdgerecht komt er geen dessert op tafel, enkel wat slagroom waarmee je mijn strakke kut mag versieren. Hopelijk hou je dan ook van room met de sappige smaak van een rijpe poes! Oudere vrouwen hebben ook nood aan een goede beurt, hoor! Ik voel me dan ook helemaal niet schuldig om je te gebruiken als een geile dekhengst die instaat voor mijn plezier! Als je me lekker en lang kan doen komen, bak ik misschien wel een lekkere taart voor je. Vind je het dan erg om die helemaal over mijn stijve tepels en tieten uit te smeren? Transformeer me in jouw levend neuktaartje! Pak me hard en deze keukenprinses wordt zonder twijfel je geile hoer die iedere keer smeekt om meer! Ik sta alvast naakt aan mijn fornuis…

Klik hier om Contact op te nemen met deze Milf\\ Categorieen: