Dec 01
Naam: Dorinthe
Leeftijd: 47 jaar
Plaats: Hoofddorp

[Bericht Versturen]

Dag jongens! Op zoek naar iemand uit Hoofddorp? Kom dan maar erg snel bij mij aanbellen! Ik ben op zoek naar een oudere man met een dikke lul die samen met me in bad wil. Natuurlijk gaan we niet zomaar wat in het water zitten. Je mag me lekker inzepen met geurige douchegel tot ik helemaal glibberig ben! Smeer maar lekker veel zeep uit over mijn dikke tieten, dan kan je je erectie er lekker tussen stoppen. Als je braaf bent, wil ik je zo wel een eerste keer laten spuiten. In bad is het ook zalig pijpen. Ga dan maar erg snel op de rand van het bad zitten terwijl ik je paal eens goed afzuig. Ondertussen wil ik dat je mijn natte poes lekker vingert. Misschien wil je mijn kutje zelfs wat bewerken met de douchekop? We gaan het bad niet uit voor je me langs achteren in mijn strakke reet hebt geneukt. Gebruik maar wat water en schuim als glijmiddel, en berijd mijn kontje alsof je mijn pooier was. Denk eraan dat ik wil dat je in mijn mond spuit! Je krijgt geen zachte handdoek om me in te wikkelen, want na het bad is het tijd om naakt over het tapijt te rollen. Lik mijn poesje en drink mijn sap terwijl ik hard in mijn gezwollen tepels knijp. Trek me daarna op je harde lul en laat me op je schuren tot je helemaal in me ontploft. Als je dacht dat een oudere vrouw snel tevreden zou zijn, dan kom je bij mij bedrogen uit. Ik ben een actief sletje en ik wil ook zo genomen worden! Hoe meer zaad, hoe liever! De neuksessie van je leven vind je dan ook alleen bij mij!

Klik hier om Contact op te nemen met deze Milf\\ Categorieen: