Jul 25
Naam: Natelie
Leeftijd: 43 jaar
Plaats: Oostwold

[Bericht Verzenden]

Ik kan wel zeggen dat ik er helemaal klaar mee ben. Ik heb er alles aan gedaan en ik lijk maar geen man voor de sex alleen te kunnen vinden. Nu is het volgens mij niet zo dat ik onaantrekkelijk ben of dom over kom.Nu is het dan ook zo dat ik deze website als laatste wil proberen en ik hoop dat dit mij meer oplevert. Ik zal er meteen bij gaan zeggen dat ik niet op zoek ben naar een relatie, misschien is dit ook wel wat de mannen afschrikt.Het liefste zou ik een leuke vent gaan treffen om een regelmatig sexcontact mee op te gaan bouwen. Zo hebben we wel de lusten maar niet de lasten van elkaar. Mocht het nu zo zijn dat je in een relatie zit maar dat je wel interesse hebt dan mag je mij gerust een bericht sturen en dan kunnen we kijken of het wat gaat worden. Ik vind het dan geen probleem om met je af te gaan spreken maar ik wil liever niet teveel weten over de problemen in jullie relatie. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat het gezellig blijft.

Hopenlijk brengt deze advertentie mij meer geluk dan de kroegen waar ik ben geweest. Ik had redelijk vaak oogcontact daar maar als het puntje weer bij het paaltje kwam dan haakten ze allemaal af. Mannen die niet serieus zijn daar heb ik dan ook een hekel aan. Ik hoop dan ook echt dat ik hier wel een leuke vent kan gaan vinden waar ik een dampende avond mee tegemoet kan gaan. Ook al sta ik nu een paar maanden droog ik weet nog steeds precies hoe ik een man optimaal moet verwennen.

Klik hier om deze Milf een Privebericht te Sturen\\ Categorieen: , , ,