May 21
Naam: Jelse
Leeftijd: 62 jaar
Plaats: Nunspeet

Verstuur mij een Privebericht!

Iedereen verwacht dat ik als oude vrouw maar een beetje achter geraniums gaat zitten wachten. Nu ben ik absoluut niet zo. Ik weet ook wel dat ik geen jonge meid meer ben maar daarom mag ik toch nog wel plezier maken? Ik ben dan ook zeker niet van plan om maar te gaan wachten op wat er gaat komen en neem nu het heft maar in eigen hand. Als de mannen niet naar mij toe komen dan kom ik wel naar hen toe.Nu ben je vast nieuwsgierig naar wat voor een man ik dan wel op zoek ben. Ik zoek een man waar ik vooral lekker mee kan gaan spelen. Ik vind het heerlijk om te zien wat er in het broekje van een man zit en als ik dit eenmaal weet dan wil ik deze ook zo stijf mogelijk gaan krijgen. Je kunt dus wel stellen dat ik geen zeker geen standaard oma ben die alleen maar zit te breien overdag. Ik wil jong blijven en dat doe ik door het bed te delen met verschillende mannen.

Nu weet ik niet of er wel veel mannen zitten te wachten op een veel oudere vrouw. Nu mag je mij natuurlijk ook een contactverzoek sturen als je van mijn leeftijd bent maar ik zou het ook wel erg fijn vinden om eens een ervaring met een jongere man te gaan hebben. Je moet immers alles een keer geprobeerd hebben toch? Zie jij dit wil zitten dan zou ik graag snel meer over je te weten komen. Ik verveel me namelijk nogal snel en ik zou dan ook graag een man gaan ontmoeten voor een beetje afleiding en spanning.

Klik hier om deze Milf een Privebericht te Sturen\\ Categorieen: , ,