Jun 15
Naam: Caireach
Leeftijd: 45 jaar
Plaats: Utrecht

Bericht Verzenden!

Ik vind dat je allemaal niet zo om de zaken heen moet draaien. Ik ben op zoek naar sex en dan kun je dit beter meteen gaan zeggen. Nu kan ik allemaal wel gaan opnoemen wat voor hobby’s ik buiten de sex om heb maar daar zit jij waarschijnlijk ook niet op te wachten. Net zoals ik wil je graag weten wat iemand bezig houdt in bed. Dit is dan ook iets waar ik je graag meer over ga vertellen.Als ik met een man afspreek dan vind ik het echt heerlijk om daar uitgebreid de tijd voor te gaan nemen. Dus niet alles maar snel afwerken maar lekker strelen, zoenen en voelen. Dit zorgt bij voor een lekkere spanning door mijn hele lichaam en ik hoop uiteraard dat dit bij een man ook het geval is. Nu wil ik ook graag weten wat voor mannen hier allemaal zijn. Ik heb mezelf dan wel op deze site gezet en er ook bijgezet waar ik naar op zoek ben. Ik zou het fijn vinden dat als je met mij af wilt gaan spreken dat je dit ook aan mij verteld.

Dus wat zijn de zaken die jou bezighouden en wat vind jij fijn om te doen? Heb je misschien wat vreemde wensen dan zou ik deze ook graag gaan horen. Ik heb laatst namelijk ook eens afgesproken met een man en die vond het fijn om aan lichte SM te doen. Dit vond ik in het begin vreemd maar toen ik het eenmaal probeerde vond ik dit erg spannend. Zelf vind ik het nu ook erg fijn om tijdens de sex een flinke tik op mijn billen te krijgen. Stuur me dus eens jouw voorstel of fantasie.

Klik hier om deze Milf een Privebericht te Sturen\\ Categorieen: , , ,