Jun 15
Naam: Hilda
Leeftijd: 54 jaar
Plaats: Heiloo

Bericht Versturen!

Ja, je leest het goed. Ik ben namelijk op zoek naar sex en als het kan op een regelmatige basis. Ik had voorheen altijd een leuke toyboy maar deze heeft nu een vriendinnetje gekregen en dit heeft voor een plotselinge stop gezorgd in onze omgang. Nu gun ik deze jongen natuurlijk het allerbeste maar ik moet ook een beetje aan mezelf denken en vandaar deze advertentie. Hopelijk kan ik zo op korte termijn weer een leuke jongen gaan ontmoeten.Die ideale toyboy is voor mij iemand die tussen de twintig en de dertig jaar is. Daarnaast is dit absoluut geen mamma’s kindje en weet deze jongen wat hij wil. Uiteraard dien je wel te houden van oudere vrouwen en ook bereid zijn een lekkere sexrelatie aan te gaan. Nu heb ik het financieel niet slecht maar ik ben niet bereid om te gaan betalen voor de sex. Ik stel misschien nogal wat eisen maar dan is er wel meteen duidelijkheid en dat lijkt mij ook belangrijk. Mocht je nog steeds interesse in mijn hebben en aan mijn voorwaarden voldoen dan hoor ik dat natuurlijk graag.

Nu heb ik niet alleen eisen maar heb ik ook wel wat te bieden. Zo ben ik namelijk behoorlijk ervaren in bed en doe ik er ook alles om een man optimaal te laten genieten. Ik wil dan ook altijd voordat de eerste date plaatsvindt graag weten wat je lekker vindt en welke standjes jij het meeste van houdt. Dit kun je mij natuurlijk ook al in je kennismakingsbericht zetten zodat we sneller in het echt kennis kunnen gaan maken. Ik hoop in ieder geval op een aantal leuke reacties via deze website.

Klik hier om deze Milf een Privebericht te Sturen\\ Categorieen: , , , ,