Apr 24
Naam: Meagen
Leeftijd: 42 jaar
Plaats: Den Haag

[Bericht Versturen]

Ik hoop dat je mijn profiel hebt aangeklikt omdat mijn foto je aanstaat. Zoals de titel al zegt ben ik op zoek naar een jongere man om veel plezier mee gaan te beleven. Nu dien je natuurlijk wel minimaal achttien te zijn maar verder kan het mij niet jong genoeg. Tot nu toe heb ik eenmaal het genoegen mogen hebben om een keer sex met een jonger iemand te hebben en dit was echt geweldig.De spanning die er in mijn lijf was toen ik met mijn handen over zijn lichaam ging dat was onbeschrijfelijk. Toen ik zijn broek losknoopte en hem daarna op verschillende manieren verwende was ik helemaal verkocht en wist ik dat ik viel op jongere mannen. Het voordeel van een alleenstaande moeder zijn dat is dat ik kan doen en laten waar ik zin in heb. Uiteraard heb ik rekening te houden met mijn kind maar voor de rest ben ik vrij in mijn keuzes. Het zou dan ook geweldig zijn als er hier iemand (of meerdere mannen) reageren waar ik een spannende tijd mee tegemoet ga.

Nu lijkt het me logisch dat het wel alleen bij de sex blijft. Het is fijn om met jongere mannen het bed te delen maar voor een relatie is dit uiteraard niet geschikt, het is trouwens ook niet waar ik naar op zoek ben. Ik wil gewoon een tijdje plezier maken en daarna zie ik wel weer verder. Mocht jij nu ook zin hebben om samen met mij eens lekker los te willen gaan dan kun je mij dit laten weten. Ik zal dan mijn uiterste doen om je zo snel mogelijk een reactie te gaan sturen.

Klik hier om Contact op te nemen met deze Milf\\ Categorieen: , , , ,