Dec 01
Naam: Kristien
Leeftijd: 53 jaar
Plaats: Twello

[Bericht Verzenden]

Laat ik er maar geen doekjes om winden! Ik ben Kristien uit Twello, docente Engels en drieënvijftig jaar jong. Jaar na jaar geef ik les aan jongens met een strak lijf en een geile kop, nu wil ik geneukt worden door twee van hen! Mijn studenten beschouwen me gelukkig als een geile huismoeder en vertellen wel eens dat ze denken aan mijn druipende kut net voor ze klaarkomen. Niet zo lang geleden betrapte ik na de les een student die naar mijn geile tieten loerde; daar werd ik zo nat van! Ik wil dan ook niets liever dan twee stevige, knappe studenten die mijn kut en reet helemaal openscheuren. Steek stukjes krijt in mijn hol terwijl ik je lange lul met plezier afzuig. Doe me voorover buigen aan mijn werktafel, lik mijn onthaarde reet terwijl je vriend zijn natte tong in mijn bek steekt. Verander me in een pijpgeile teef die je op haar eigen terrein genadeloos mag vernederen. Straf me en dwing me om naakt in de hoek te gaan zitten. Trek ruw aan mijn haren wanneer ik weiger te doen wat ik je beveelt; sla mijn billen bloedrood wanneer ik om genade smeek en doe me uitgebreid komen van plezier! Ik wil dat een van jullie mijn gezicht bedekt met warm, lopend zaad terwijl de ander onophoudelijk mijn hete reet neukt. Gebruik me als jullie persoonlijke teef en deze hete milf van vijftig zal jullie overladen met plezier. Was je lekker stout, dan krijg je aan het einde van ons avontuur een goed cijfer van me, maar alleen als je me hard en stevig paalt; net zoals alleen een geile studentenlul dat kan! Misschien mag je de volgende keer dan wel nablijven…

Klik hier voor Contact met deze Milf\\ Categorieen: