Jun 15
Naam: Milana
Leeftijd: 48 jaar
Plaats: Rotterdam

Bericht Versturen!

Het is maar net hoe je het noemt, sommigen noemen het een een verslaving en anderen vinden weer dat je onverzadigbaar bent. Eigenlijk komt het er in het kort op neer dat ik gewoon zoveel mogelijk sex wil. Nu heb ik al heel wat spannende dingen gedaan in mijn leven maar dit was wel voordat ik in verwachting was.

Nu zou ik mijn dochter voor geen goud willen missen maar ik zou wel graag weer eens een beetje spanning in mijn leven willen.Nu mijn dochter wat groter is nu heb ik weer wat meer tijd voor mezelf en het wordt nu dan ook wel weer eens tijd dat ik een leuke man ga vinden om mijn fantasieën mee te gaan beleven. Nu zijn dit er meerdere maar ik zal er eentje op dit moment gaan prijsgeven. Zo vind ik het heerlijk om buitensex te hebben. Als ik in de vrije natuur ben en lekker de wind langs mijn lichaam voel dan ben ik helemaal gelukkig en dan kan ik ook volop genieten.

Ben jij nu geen liefhebber van buitensex dan is dit ook helemaal geen probleem. Ik heb namelijk veel meer dingen die ik lekker vind. Het beste lijkt het mij dan ook dat als je graag een keer wilt gaan afspreken dat je mij een bericht stuurt met daarin meer informatie over jezelf. Als je er dan ook bij vermeld wat jij nu allemaal lekker vindt dan kunnen we snel een keer gaan afspreken als dit overeenkomt met mijn voorkeuren. Wel hoop ik dat er alleen serieuze mensen reageren aangezien ik geen zin heb mijn tijd te verspillen aan mannen die toch niet willen afspreken.

Verstuur deze Milf een Privebericht om met haar af te spreken\\ Categorieen: , , ,