Jun 15
Naam: Samuel
Leeftijd: 42 jaar
Plaats: Katwijk

Bericht Verzenden!

Weet je wat ik wil? Ik wil sex en dan ook het liefst zo vaak mogelijk. Nu weet ik dat dit waarschijnlijk de juiste plaats hiervoor is en ik hoop dan ook vele leuke reacties tegemoet te kunnen zien. Nu ben ik iemand die erg graag dingen mag uitproberen en precies weet wat ze wel en niet wil. Aangezien ik een moeder ben weet ik dat ik eerst nog een aantal jaren alleenstaand wil blijven om mijn kinderen goed op te kunnen voeden.Toch is dit natuurlijk geen reden om dan ook meteen maar geen sex meer te hebben. Nu is dit wel lastig met kinderen aangezien je nooit uit kunt gaan. Nu heb ik wel een goede oppas maar die laat je natuurlijk ook niet elk weekeinde komen. Hier een profiel aanmaken leek mij dan ook een ideale manier om weer snel een man te kunnen ontmoeten om lekker geile dingen mee te gaan doen. Ik kan me nu al verheugen op enkele leuke reacties (als die hopelijk komen). Ik sta in ieder geval voor veel open.

De man(nen) waar ik naar op zoek ben die zijn gewoon goed gemanierd en weten hoe ze een vrouw moeten behandelen. Ik mag dan wel naar sex op zoek zijn maar dit wil nog niet betekenen dat ik me als een hoer laat behandelen. Weet jij je te gedragen en heb je een heerlijk geil idee dan nodig ik je graag uit om eens een bericht te sturen. We kunnen dan zien of we een beetje op één lijn zitten en als alles goed lijkt dan wil ik ook graag snel afspreken. Het wachten heeft mij nu te lang geduurd.

Verstuur deze Milf een Privebericht om met haar af te spreken\\ Categorieen: , , ,