Dec 01
Naam: Fideilme
Leeftijd: 41 jaar
Plaats: Leiden

[Neem Contact met mij op]

Toen ik nog een relatie had was mijn seksuele leven op sterven na dood. Ik moest er letterlijk bijna om smeken en dit is ook één van de redenen dat mijn huwelijk is stukgelopen. Nu ik weer vrijgezel ben heb ik besloten dat ik me eerst niet meer wil gaan binden maar een tijdje lol wil gaan maken en daarna maar eens na gaan denken wat ik precies wil gaan doen. Nu bevalt dit goed maar ik mis nog steeds de sex.Mochten er dan hier ook mannen zijn die niet op zoek zijn naar een relatie maar wel zin om net als mij af en toe eens wat plezier te gaan maken dan kunnen die altijd contact met mij gaan zoeken. Het is voor mij alweer een lange tijd geleden nu dat ik sex heb gehad en dit begint mij echt te frustreren. Wat ik zoek dat is geen hele extreme sex maar gewoon lekker lol hebben met elkaar en misschien elkaars grenzen een beetje gaan verleggen. Ik hoop echt dat ik hier de juiste man voor kan gaan vinden.

Nu ben ik wel erg benieuwd dat als je interesse hebt wat je dan wilt gaan doen. Wat ik altijd erg spannend vind dat is om een berichtje te krijgen met lekkere schunnige taal. Zelf ben ik helemaal niet zo maar ik ben het wel steeds meer aan het proberen. Als ik zie dat iemand de dingen gewoon bij de naam noemt dan word ik al helemaal opgewonden en dan kan ik niet wachten om snel meer van deze persoon te weten te komen. Mocht je dit liever niet willen dan is dit niet noodzakelijk hoor, ik geef gewoon aan wat ik lekker en leuk vind.

Verstuur deze Milf een Privebericht om met haar af te spreken\\ Categorieen: , ,