May 21
Naam: Rende
Leeftijd: 45 jaar
Plaats: Assen

[Neem Contact op]

Het leven voor mij als huisvrouw is nu niet echt om over op te gaan scheppen. Ik zit de hele dag maar een beetje thuis te wachten. Er is natuurlijk wel huishoudelijk werk te doen maar als je de hele week daar tijd voor hebt dan is dat ook al snel een keer gedaan. Ik zou het dan ook wel spannend vinden om hier eens een man te gaan ontmoeten waarmee ik een beetje afleiding kan gaan vinden. Dit is dan niet om te praten maar echt om spannende en hete dingen mee te gaan doen.Nu wil je natuurlijk vast weten wat voor spannende en hete dingen ik allemaal met je wil gaan doen maar dit hou ik nog even geheim. Als je meer van mij wilt weten dan kun je mij altijd een leuk berichtje gaan sturen en je zult dan ook altijd een antwoord gaan krijgen. Ik kan al wel verklappen dan ik vele standjes ken en dat de Kamasutra ook één van mijn favoriete boeken is. Ik zou je dus waarschijnlijk ook nog veel kunnen gaan leren.

Nu zoek ik een man die boven de twintig is. Als je ouder bent dan mij dan is dit ook geen probleem. Naar een relatie ben ik op dit moment niet op zoek dus als je daar een vrouw voor zoekt dan kun je beter bij één van de andere vrouwen op deze website gaan kijken. Op dit moment ga ik helemaal voor het plezier en ik hoop daar een man voor te gaan vinden die daar hetzelfde over denkt. Ben jij dit nu dan moet je niet te lang aarzelen en mij gewoon eens iets sturen, misschien kunnen we dan snel elkaar ontmoeten.

Klik hier voor Contact met deze Milf\\ Categorieen: , ,