May 21
Naam: Quirijna
Leeftijd: 65 jaar
Plaats: Geldrop

[Bericht Versturen]

Als ik zeg dat ik geen groen blaadje meer ben dan zul je mij ongetwijfeld gaan geloven. Ik ben dus al wat ouder maar voor mij is dit geen enkel probleem. Ik kan net net zoveel van sex genieten als toen ik een twintiger was en dat wil ik dan ook nog regelmatig doen. Nu heb je voor sex uiteraard wel twee mensen nodig en ik hoop hier dan ook een man te treffen waar ik een aantal spannende uren mee door kan gaan brengen.Denk jij nu dat je deze man bent dan hoor ik dat natuurlijk graag van je. Nu hou ik er niet van om berichten te krijgen met maar een paar woorden. Je hoeft uiteraard geen compleet boek te schrijven maar ik zou wel graag iets meer over je te weten komen. Ik neem ook de moeite om hier een verhaal over mezelf neer te zetten en ik hoop dat jij ook een beetje moeite wilt gaan doen. Zo kun je mij bijvoorbeeld meer gaan vertellen over hoe je eruit ziet en wat je voor spannende dingen in gedachten hebt.

Ik zal mijn best doen mijn berichten zo goed mogelijk in de gaten te houden en zo snel mogelijk te gaan antwoorden. Als je een leuk bericht stuurt dan krijg je ook altijd bericht terug. Ik moet eerlijk zeggen dat het voor mij nu al een paar maandjes geleden is dat ik voor het laatst met een man het bed heb gedeeld en ik hoop dan ook snel weer te kunnen gaan rollebollen met een leuk iemand. Ik sta voor veel dingen open en ik zie graag een man met spannende plannen een bericht naar mij sturen.

Klik hier om deze Milf een Privebericht te Sturen\\ Categorieen: , , ,