May 21
Naam: Sherita
Leeftijd: 41 jaar
Plaats: Apeldoorn

Neem Contact op!

Helaas heeft het zover moeten komen dat ik hier een profiel heb aangemaakt. Nu is dit niet dat ik dit jammer vind omdat ik dit geen leuke site vind maar meer omdat ik gewoon niet zoveel aandacht van mannen meer krijg. Nu snap ik daar weinig van want eerder ging het mij erg makkelijk af als ik een man mee wilde hebben naar mijn huis. Nu kan dit ermee te maken hebben omdat ik ook redelijk vaak met mijn dochter op pad ben en dan kijken mannen toch ineens heel anders naar je.Nu wil ik het dus maar eens op deze manier gaan proberen. Zoals ik zei ben ik een moeder en zoals je je misschien wel voor kunt stellen komt mijn dochter altijd op de eerste plaats. Toch is ze regelmatig bij haar vader en dan heb ik tijd om af te kunnen spreken. Of ik echt op zoek ben naar een relatie dat weet ik niet. Eerlijk gezegd denk ik ook niet dat dit de plaats is om een nieuwe vriend te vinden.

Wat ik wel hoop te vinden dat is gewoon een leuke man om in eerste instantie een sexrelatie mee aan te kunnen gaan. Dus gewoon plezier maken in ben met z’n tweeën zonder verdere verplichtingen. Ik ben er dol op om lekker lang te zoenen en daarna met mijn mond je verder te gaan verwennen. Ook hou ik er erg van als een man mij over mijn hele lichaam kust en likt. Wat ik verder allemaal lekker vind dat wil ik je graag gaan vertellen maar daarvoor moeten we wel in een privéchat zitten. Ook kunnen we onze voorkeuren wat mij betreft onder een goed glas wijn bespreken.

Klik hier voor Contact met deze Milf\\ Categorieen: , , ,