May 21
Naam: Rafaella
Leeftijd: 43 jaar
Plaats: Terneuzen

Bericht Verzenden!

Het valt echt niet mee om als moeder aan je trekken te komen. Nu doe ik er alles aan om mijn lichaam in vorm te houden maar toch lukt het mij maar niet om een leuke date te gaan vinden. Dit heeft misschien te maken met het feit dat ik een moeder ben en dat dit mannen afschrikt. Ook kan ik mij natuurlijk niet ieder weekend in het uitgaansleven gaan storten. Toch hoop ik dat er hier wel mannen zijn die mij aantrekkelijk genoeg vinden voor een date.Wat ik graag wil dat is een man vinden waar ik lekker mee kan gaan genieten. Dit kan dan zijn door lekkere sex te hebben maar bijvoorbeeld ook door elkaar te gaan masseren. Vind je het nu fijn om lekker geil te gaan kletsen dan sta ik hier ook wel voor open en dit zouden we dan bijvoorbeeld via Whatsapp of Skype kunnen doen. Uiteraard hoop ik wel dat hier dan op een enig moment wel een leuke date uit voort gaat komen.

Eigenlijk sta ik dus voor veel open en mocht je interesse in mij hebben dan kun je altijd contact met mij opnemen. Ik zou het wel leuk vinden als je in je bericht ook wat informatie over jezelf zou zetten. Dus hoe je eruit ziet en wat je leeftijd en woonplaats is. Zo krijg ik een goed beeld van je en dat praat toch wat makkelijker. Heb je zin om snel met mij af te spreken dan zou ik dat helemaal geweldig vinden. Ik zal vanaf dit moment mijn mailbox goed in de gaten houden en trachten zo snel mogelijk te antwoorden.

Klik hier om Contact op te nemen met deze Milf\\ Categorieen: , , ,