Apr 24
Naam: Ursine
Leeftijd: 66 jaar
Plaats: Hoogeveen

[Bericht Verzenden]

Al jarenlang droom ik ervan en dat is om eens een keer echt goed genomen te worden door een lekkere jonge vent. Zolang je boven de achttien jaar ben kun je mij verder niet jong genoeg zijn. Dit kwam door een televisieprogramma wat ik gezien heb waarin ze de zogenaamde cougars volgden. Vanaf dat moment was ik om en besloot ik ook dat ik een jongere man wilde. Nu ben ik zelf al aan het zoeken geweest en het enige wat ik eigenlijk kon gaan vinden dat was een gigolo maar dat wil ik niet.Doordat ik al wat ouder ben weet ik precies hoe ik een man moet gaan verwennen en dat moet dan ook voldoende zijn, ik ben dan niet ook nog eens van plan om ervoor te gaan betalen. Nu kan ik volgens mannen pijpen als de beste en een man heeft ook wel eens tegen mij verteld dat ik een echt pijpmondje heb. Zelf vind ik dit ook heerlijk om te doen en ik kan er ook echt van smullen.

Nu heb ik denk ik wel genoeg verteld over mij en is het tijd dat jij me eens wat meer over jezelf gaat vertellen. Zoals ik zei ben ik zoek naar mannen die jong zijn. Als je ouder dan 35 bent dan hoef je wat mij betreft ook niet te gaan reageren. Jonger daar sta ik zeker voor open en als je een bericht stuurt dan wil ik wel snel gaan afspreken. Aan geil praten of mannen die mij aan het lijntje houden daar heb ik zeker geen behoefte aan. Dus kun jij aan mijn eisen voldoen en wil je mijn kwaliteiten aangaande het pijpen eens proberen dan hoor ik graag snel van je.

Verstuur deze Milf een Privebericht om met haar af te spreken\\ Categorieen: , ,