Jul 25
Naam: Suanach
Leeftijd: 51 jaar
Plaats: Maarn

[Bericht Versturen]

Het lijkt er wel op dat ik als de jaren voorbij gaan alleen maar meer sex wil. Dit is eigenlijk begonnen toen ik een aantal jaren terug weer vrijgezel werd. Na een tijdje begon ik spanning te missen en besloot ik eens naar een parenclub te gaan. Als vrouw alleen was dit best wel een stap maar als je wanhopig bent zoals ik was dan durf je deze wel te gaan nemen. In het begin was het dan ook even wennen maar toen de schroom een beetje weg was heb ik me enorm vermaakt.Vanaf dat moment merkte ik aan mezelf dat ik steeds meer op zoek was naar sex. Ik wilde sex met zowel mannen als vrouwen terwijl ik altijd van mezelf had gedacht dat ik heteroseksueel was. Nu ben ik er niet zo voor om iemand in een hokje te duwen dus ik noem mezelf nu dan ook maar openmindend. Tot op de dag van vandaag ga ik nog regelmatig naar parenclubs en ik heb daar ook al een leuke vriendenkring opgebouwd.

Toch wil ik nu nog meer sex en het liefst met mannen die ik nog niet heb ontmoet. Mij hier inschrijven was dan ook de volgende stap voor mij. Nu hoop ik dat er een foto heb bijgezet die aantrekkelijk is voor mannen en dat ik veel aanspraak ga krijgen. Mocht je een keer mee willen naar de parenclub dan kan dit ook en als een stel kom je vaak ook nog gratis binnen. Stuur dus maar gewoon eens iets als je een leuk voorstel hebt. Mocht je nu nog vragen hebben aan mij dan kun je die natuurlijk ook altijd gaan stellen.

Klik hier om Contact op te nemen met deze Milf\\ Categorieen: , , ,