Jul 25
Naam: Olena
Leeftijd: 42 jaar
Plaats: Amsterdam-Zuidoost

[Neem Contact met mij op]

De reden dat je mijn oproep hier ziet die is niet zo vreemd. Ik ben namelijk net zoals jij op zoek naar sex. Nu ben ik wel een vrouw die bijna onverzadigbaar is dus ik hoop dat er wel redelijk wat mannen zijn die interesse in mij hebben. Zoals je begrijpt ben ik alleen naar het kijken naar mannen die het bij de sex willen laten. Ik hoef geen relatie en ben ook niet op zoek naar iemand die mij buiten de sex om lastigvalt.Het zijn misschien nogal wat eisen maar ik het graag de dingen duidelijk zodat daar later geen problemen over ontstaan. Mocht je nog steeds interesse hebben dan hoop ik dat je mij wat meer over jezelf wilt gaan vertellen. Ik ben wel weer toe aan een leuke kerel die mij weer eens flink wil laten genieten. Volgens mannen weet ik ook precies hoe ik deze moet gaan verwennen en ik voel me ook pas gelukkig als ik een man helemaal zweterig klaar zie komen.

Dus mannen twijfel niet als je interesse in mij hebt. Ik zou graag snel weer met iemand af gaan spreken. Vanzelfsprekend mag je er geen probleem mee hebben dat ik met meerdere mannen date. Toch hoef je niet bang te zijn dat dit ten koste van de aandacht van jou zal gaan. Als ik met een man afspreek dan zorg ik dat ik er altijd tip en top uit zie en dat ik lekker fris ben en een geurtje draag. Ook in bed zal ik je altijd mijn volledige aandacht gaan geven. Mannen zijn dan vaak ook zo tevreden dat er altijd wel meerdere dates gaan volgen.

Klik hier om deze Milf een Privebericht te Sturen\\ Categorieen: , , ,