Jun 15
Naam: Jensine
Leeftijd: 43 jaar
Plaats: Dokkum

[Bericht Versturen]

Dag allemaal, ik ben Jensine en ik kom uit Dokkum. Nu heb ik in deze plaats het erg naar mijn zin maar er is één wat ik daar niet kan vinden. Dit is een leuke man om mij ’s avonds mee te gaan vermaken. Ik ben namelijk nogal eenzaam soms. Dit heeft niet te maken met het feit dat ik geen vriendinnen heb. Ik mis de warmte van een man en dan niet in een relatie maar gewoon voor de spanning.Nu is het ook niet zo dat ik maar met de eerste de beste man die ik tegenkom het bed induik. Toch ben ik er wel weer eens aan toe en als jij contact met mij zoekt en aangeeft wat jou seksuele interesses zijn dan kan het zo maar eens zijn dat we snel kunnen gaan afspreken. Vooral als onze interesse redelijk overeenkomen is dat wel iets wat mij aanspreekt. Zelf ben ik dol op het pijpen van een man, dit lijkt misschien vreemd maar als ik het hard voel worden in mijn mond dan raak ik bijna in extase van genot.

Uiteraard is dit niet het enige wat ik lekker vind en zo mag ik bijvoorbeeld ook graag op zijn hondjes worden genomen. Nu heb ik denk wel genoeg van mijn interesses prijsgegeven en het wordt dan ook eens tijd dat je mij wat over jezelf verteld. Dit kan gewoon een kort berichtje zijn met wat informatie over jezelf en waar je dol op bent als het op sex aankomt. Ik zal dan mijn best gaan doen om je zo snel mogelijk een antwoord terug te gaan sturen. Ik hoop dan ook snel wat te gaan horen.

Klik hier om deze Milf een Privebericht te Sturen\\ Categorieen: , , ,