Apr 24
Naam: Legien
Leeftijd: 49 jaar
Plaats: Tilburg

[Verstuur mij een Privebericht]

Op zoek naar een speciaal avontuurtje in Tilburg? Vraag me dan maar snel om mijn adres! Binnenkort word ik vijftig en na wat twijfelen vind ik dat de tijd rijp is om een van mijn fantasietjes helemaal uit te werken!

Voor een keer in mijn leven wil ik graag de absolute baas zijn in bed! Een botergeile dominatrix je helemaal mag beheersen en die je meedogenloos mag gebruiken! Ik wil dat je in niets anders dan een leren halsband voor me rondkruipt en mijn tenen schoon likt terwijl ik een sigaret rook.

Daarna wil ik mijn peuk op je borstkas uitduwen en zien hoe je lul daar helemaal stijf van wordt! Met mijn zwarte naaldhakken wil ik zachtjes tegen je harige ballen aanduwen terwijl ik een van mijn tepelklemmen steeds strakker en strakker aanspan. Er wordt alleen geneukt wanneer ik dat wil!

Duw eerst je slaventong maar hard tegen mijn kutje aan en zorg dat ik je hele gezicht kan besmeuren met mijn zoet kutsap. Lik iedere druppel die uit mijn poesje vloeit maar braaf op en wees blij dat je dat mag doen! Smeek me om je te pijpen!

Met wat geluk wil ik mijn gulheid wel tonen door je erectie in mijn mond te nemen en je helemaal leeg te melken! Misschien doe ik je wel spuiten in een kommetje om daarna mijn tepels helemaal in te smeren met je zaad!

Spreek me niet tegen of je zal snel genoeg een rode reet hebben van mijn korte zweepslagen! Maar we weten allebei dat je dat wel leuk vindt, of niet soms; geil sletje van me! Stuur me vandaag nog maar een berichtje! Dat is een bevel!

Klik hier om deze Milf een Privebericht te Sturen\\ Categorieen: