May 21
Naam: Fedda
Leeftijd: 41 jaar
Plaats: Zandvoort

[Verstuur mij een Privebericht]

Het leven als alleenstaande moeder valt niet mee zeg. Dit zeg ik niet zielig te zijn want dat ben ik niet. Ik heb een prachtige dochter en ik geniet er elk moment van. Toch heeft iedereen wel eens het gevoel dat je ook een beetje tijd voor jezelf moet hebben. Nu plan ik wel eenmaal per twee weken een leuk avondje met mijn vriendinnen. Dit is wel gezellig maar ik zou ook wel weer eens de gezelligheid van een man om mij heen willen hebben.Om het maar gewoon plat te zeggen, ik wil weer eens een keer geneukt worden en goed ook. Ze zeggen weleens dat je zomaar iemand in de supermarkt tegen kunt komen maar dit is mij nog nooit gebeurd. Als de mannen mij niet vinden dan moet ik er maar naar op zoek gaan en dat ga ik nu dus ook doen. Ik zou graag een leuke vent tegen willen komen die zich ook (nog) niet wil binden en die spannende dingen met een ruimdenkende vrouw wil gaan doen.

Nu wil je vast weten waar ik allemaal voor in ben. Dit is nogal redelijk was en als ik dat allemaal op moet gaan schrijven dan ben ik nogal wel even bezig. Ik heb laatst wel een speeltje gekocht waar je jezelf anaal mee kunt gaan verwennen. Dit bevalt mij erg goed en dit zou ik dan ook weleens in het echt met een man willen gaan proberen. Nu dien je dan natuurlijk niet al te groot geschapen te zijn. Voor de rest vind ik eigenlijk alles wel lekker en hou ik ervan om het in vele verschillende standjes te gaan doen. Pas jij een beetje bij mijn voorkeuren?

Klik hier om Contact op te nemen met deze Milf\\ Categorieen: , , ,