Jul 25
Naam: Sieska
Leeftijd: 43 jaar
Plaats: Haarlem

[Bericht Versturen]

Sex met een oudere vrouw kan erg fijn zijn en geloof me ik weet waar ik over praat. Ik heb namelijk al vele dates met mannen mogen hebben. Ik zal je een klein geheimpje vertellen en dat is dat ik eerder prostituee ben geweest in een leuke club in Amsterdam. Nu was dit erg leuk om te doen en ik heb dit ook bijna tot mijn vijfendertigste gedaan. Toch is er dan wel het moment dat je wat anders gaat doen en op dit moment werk ik dan ook in een kledingwinkel.Nu waren er soms wel vreemde mannen bij in de club maar over het algemeen waren het allemaal gezellige mannen die gewoon een leuke tijd wilden hebben. In het begin miste ik dit ook niet zo erg maar nu ik een paar jaar ben gestopt begint het toch weer te kriebelen. Nu wil ik geen mannen meer ontmoeten voor geld. Maar gewoon leuke mannen die weer zin hebben om weer eens een leuke vrouw te plezieren. Dit kost je dan niets en je kunt wel volop gaan genieten.

Lijkt je dit nu wel wat dan mag je mij dit altijd laten weten. Het lijkt mij in ieder geval erg leuk. Ik heb er wel bewust voor gekozen om niet herkenbaar op de foto te gaan staan. Hebben we eenmaal een leuk contact dan heb ik er geen problemen mee om dan een herkenbare foto van mezelf te gaan mailen. Ook heb ik nog enkele zeer spannende foto’s en als je wilt weten wat hier op te zien is dan moet je mij dit maar even vragen. Als je ook iets over jezelf verteld dan kun je ervan op aan dat je altijd antwoord krijgt.

Verstuur deze Milf een Privebericht om met haar af te spreken\\ Categorieen: , ,